NÅGRA RÖSTER OM TJÄNSTEN…

 

Tack Irene för att du omedelbart såg vårt största behov av ordning och struktur utöver alla andra feng shui – åtgärder i vårt hus. Din planering av vår arbetsbod blev helt fantastisk! Din känsla för vad vi behöver och tycker om förvånar mig varje gång.

Angelica af Ekenstam, Ljungskile (Konsultation av åtta rum, plananalys, arbetsbod och tomt)

 

Du gav oss stöd inte bara vad gäller barnets rum, utan kring hela husets planering. Vilken bonus! TACK!

Erika Wall, Östersund ( Rådgivning ang. barnrum )

 

Vilken härlig process det här är. Jag har rensat och ”Feng shuiat” förr men detta är något annat. Hallen blev jättefin. Det är en helt annan känsla där nu. Vi är mycket nöjda med hatthyllorna.
Den här processen har varit bra på flera vis. Från att jag försökt ha ”monopol” på inredning så försöker vi vara överens.
Tack, snälla du för akupressurpunkterna! Generöst!

Anki Palm, Uppsala ( Rumsanalys )

 

Det är med stor glädje jag vill tacka dig för den fina Feng Shui Konsultationen.
I fönstren står pelargonerna och blommar och ger massa växtkraft. Klockan tickar lugnt och slår fint mellan varven. Jag sitter vid sekretären och skriver. Att ha sovrummet i anslutning till nedervåningen är underbart. Jag sover som en stock varje natt. För mig fanns det en inneboende ”så här ska du tänka säger samhället” så att jag ville ha sovrummet på övervåningen var snarare för att folk förväntas bo stort. Jag är så glad över mitt gästrum på övervåningen som används varje vecka.
Det är så många positiva förändringar, köket det största. När jag ändrade position på soffa och bord och satt in sekretären så ändrades helt plötsligt huset till mitt.

Margit Envall, Letsbo ( Feng Shui-konsultation av bostadsdel på Hälsingegård )

 

Känns skönt att ha fått bra feedback från dig och nu vet vi mer vad vi ska kolla på vid kommande visningar! Det är ju sånt som du ser som man själv inte skulle märka förrän man flyttat in!

Anna Håkansson, Växjö ( Enkel bostadsanalys inför köp )

 

Tack Irene!
Igår rev vi ut skåpdelen mot matrummet. Det kommer att bli ett stort skafferi där! Rensar saker för fullt och har en målbild som jag är så tacksam för att du hjälpt till att skapa. Det känns som att du förstått vad jag menade med alla mina/våra tankar och nu fått de till en helhet. Återigen tack.

Fam. Hillgren, Härnösand ( Hemkonsultation kök )

 

Tack för alla goda råd som du gav oss, det stämde verkligen med fengshui och att hålla stora rummet vitt på alla väggar.

Anders Olausson, Stockholm ( Inredningsförslag lgh )

 

Vi bor i Finland och ska bygga nytt hus. Fastän vi planerat ett mer avskalat modernt hus ville jag ändå anlita Irene för en feng shui-analys av planskissen. Vi fick ett snabbt och utförligt svar. Kan varmt rekommendera Irene, som kom med välmotiverade och genomtänkta lösningar och det syntes i hennes analys att hon verkligen gett av sin tid samt engagerade sej för vårt projekt.

Christa B., Finland ( Analys av planskiss villa )

 

Maken och jag har idag läst ditt förslag igen och tom han (!!!) sa att ‘det här var ett väldigt genomtänkt förslag’.

Ulrica Loeb, Hägersten ( Rumsanalys )

 

Efter att ha följt Irenes härliga och inspirerande blogg (som är bland det första jag läser på morgonen) ett tag ville jag anlita henne för mitt eget hem och arbete. För man blir lätt hemmablind när man håller på själv. Irene är mycket kompetent. Hennes emailtjänst är toppen!

Det är så kul att få så snabb och prisvärd hjälp och rapporten är enkel att förstå. Jag är mycket nöjd med resultatet. Tack Irene!

Therese Dahlgren, Feng Shui konsult, theresedahlgren.se

 

Blev så otroligt glad över collaget – du hade verkligen hittat vad jag tyckte om!
Det var så pricksäkert min stil, på varenda grej!!!

Kicki M, Härnösand ( Hemkonsultation lgh )

 

Tack för ditt fina förslag. Det känns väldigt smakfullt och genomtänkt.
Stort tack, detta har varit hur roligt och prisvärt som helst, jag kommer att anlita dig igen och rekommendera dig till bekanta!

Susanne J, Umeå ( Analys/förslag radhus )

 

Irene har en otrolig passion för det här med inredning och Feng Shui! Hon gjorde en konsultation på mitt kontor och kom med en massa bra förslag som jag aldrig hade kommit på själv, jag kan definitivt rekommendera henne!

Anders, egen företagare, Stockholm ( Feng Shui-konsultation på arbetsplats )

 

Det tog oss hela helgen att röja i vardagsrummet men nu äntligen har vi fått ett lugnt och skönt rum. Tack för alla dina tips, det var toppen att få hjälp mailvägen, jag kommer att tipsa om din sida!

Jenny E, Alingsås ( Rumsanalys )

 

© Copyright Wangborgs hem - Theme by Pexeto