Här slutar denna blogg…

Stort och varmt TACK till alla som genom åren läst mina tankar om det enkla boendet, som följt med mig i flytten från lägenhet till stuga – och sedan till lägenhet igen :-), som skrivit mail och kommentarer, deltagit i diskussioner och bidragit med åsikter, visat upp sina städade och ostädade hem, och som engagerat sig i mitt lilla enkla liv här på internet.

Jag har länge funderat på att lägga ned bloggen, och nu när jag till sist skaffade Instagram (@wangborgshem) så kändes det som en mera passande kanal för mig – så mycket enklare på alla sätt och vis. Och som Ni redan vet så är jag en så’n som inte vill ha kvar det gamla när jag väl hittat något nytt ;-), det vill säga att jag just i detta nu snart har rensat bort alla mina inlägg sedan 2009 (började faktiskt blogga redan 2007 men den bloggen raderade jag när jag skaffade den nya 2009). Alternativet att bara låta allt ligga kvar finns inte i min värld – jag vill göra rent hus, släppa taget om det som varit och leta mig en ny väg framåt. Lusten att skriva har jag fortfarande och jag kommer antagligen att fortsätta publicera texter, men kanske utifrån en annan vinkel och i en annan form? Just ämnet rensning och fokusering på prylar känner jag mig dock klar med, det är för mig ett avslutat kapitel.

 

På återseende – var det nu än blir :-)

Irene

 

P.S. Ett urval av bilderna som jag haft med i bloggen har jag nu lagt i kategorin ”Galleri”, vilken kommer att utökas så småningom. Och mina fortsatta hemprojekt kommer jag att visa på Instagram som nu blir den mer ”privata” kanalen för mig.